برنامه‌های هفته هنر انقلاب اسلامی در خراسان رضوی اعلام شد + فیلم یادی از امیر سپهبد شهید صیاد شیرازی به مناسبت سالروز شهادتش | او پاسدار وطن بود خوبی ماندگار ضرورت شناخت امام زمان (عج) در عصر غیبت | برکت حیات ما از اوست تشیع پیکر شهید جانباز «حبیب ضیایی‌پور» در مشهد برگزار شد شناخت امام رضا (ع) تنها به زیارت محدود نمی‌شود آیین شکرانه هجدهمین سال حرکت نورانی «زیر سایه خورشید» در حرم امام رضا (ع) برگزار شد سردار یوسفعلی زاده: اجازه ندهیم حماسه بزرگ دفاع مقدس دچار انحراف و تحریف شود برگزاری راهپیمایی جمعه ۲۲ فروردین ماه در مشهد| اعتراض به سکوت جهانیان در برابر قتل عام مردم غزه نگاهت راوی فتح طلوع صبح سنگرهاست | یادی از شهید سیدمرتضی آوینی، روزنامه‌نگار و مستندساز حفظ هویت شیعه به تدبیر باب‌الحوائجِ اهل‌بیت (ع) بچه‌ها را دوست بدارید و تکریمشان کنید | مروری بر اصول تربیت فرزند در سیره امام رضا(ع) فرمانده‌ای در خط مقدم | روایت زندگی شهید سپهبد علی صیاد شیرازی تظاهرات اعتراضی مردم مشهد در محکومیت کشتار غزه برگزار می‌شود (۲۲ فروردین) رئیس بنیاد شهید: لایحه جامع ایثارگران به مجلس می‌رود برگزاری آزمون روحانیان سفر عمره پس از ۱۰ سال وقفه داستان هم‌پیمانی یک شهید آموزش‌دیده در اسرائیل با شهید صیاد شیرازی بیانیه سرپرست حجاج ایرانی در پی یورش صهیونیست ها به مسجدالاقصی سامانه تشکل‌های شاهد و ایثارگر «بشری» رونمایی شد از تشرف ۳۰ هزار زائر اولی تا آزادسازی زندانیان با کمک پویش‌های ماه رمضان
سرخط خبرها

برنامه‌های کاروان‌های "زیر سایه خورشید"| اعزام ۶۵ کاروان به ۲۰۰۰ نقطه کشور

  • کد خبر: ۱۱۱۳۵۸
  • ۱۶ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۳:۵۱
برنامه‌های کاروان‌های
مدیرعامل موسسه جوانان آستان قدس رضوی گفت: ۶۵ کاروان رضوی که حامل نماد‌ها و آئین‌های حرم مطهر رضوی است در ۲ هزار نقطه از کشور حضور یافته و در مدت ۱۱ روز برنامه‌هایی را اجرا خواهند کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، مجتبی مختاری صبح امروز در نشست خبری اعلام برنامه‌های کاروان‌های مردمی "زیر سایه خورشید" اظهار داشت: امسال پانزدهمین سالی است که جشن‌های مردمی زیر سایه خورشید در حال برگزاری است و برنامه ریزی شده که ۶۵ کاروان رضوی که حامل نماد‌ها و آئین‌های حرم مطهر از جمله پرچم بارگاه مطهر رضوی، خدمه، روحانیون، مبلغین و مداحان تحت عنوان کاروان‌های رضوی در ۲ هزار نقطه از جمله در ۱۳۰ کوره‌پز خانه حضور یافته و در مدت ۱۱ روز برنامه‌هایی را اجرا خواهند کرد.  

وی افزود: براساس برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته تحت عنوان ایران زیر سایه خورشید، کاروان‌ها حداقل در ۲ هزار نقطه کشور اعم از شهرها، روستا‌ها و شهرستان‌ها حضور می‌یابند و بیش از ۱۱ هزار رویداد فرهنگی را در قالب دهه کرامت اجرایی خواهند کرد.

مدیرعامل موسسه جوانان آستان قدس رضوی در ادامه گفت: زیر سایه خورشید بزرگترین عملیات مردمی کشور است که در ایام ولادت امام رضا (ع) انجام می‌شود و شبکه‌ای تحت عنوان جوانان رضوی عهده دار و برگزار کننده این جشن‌ها هستند و بیش از ۴۰ هزار نفر کادر اجرایی این مجموعه است که همگی به عنوان خادم معنوی امام رضا (ع) فعالیت خواهند کرد.

مختاری با اشاره به اهداف این مجموعه تصریح کرد: زیر سایه خورشید از جنس زیارت و به منظور نشان دادن محبت میان امام رضا (ع) و امت است که با هدف گسترده شدن صحن و سرای رضوی در ایام ولادت این امام بزرگوار فرصتی را فراهم کرده که پرچم رضوی در بین مردمی که فرصت حضور ندارند تشرف یابد‌

وی ادامه داد: کاروان زیر سایه خورشید در خانه‌های سالمندان، بیمارستان ها، مراکز نگه داری ایتام، زندان ها، مراکز بزرگ اقتصادی، تولیدی، دانش بنیان و ... همچنین اجتماعات و جشن‌های این ایام حضور خواهند یافت.

مدیرعامل موسسه جوانان آستان قدس رضوی ابراز داشت: این مراسمات اقیانوس بزرگ محبت امام رضا (ع) را به تصویر می‌کشد و ارادت مردم را که برای استقبال از پرچم حضور می‌یابند نشان خواهد داد.

مختاری با اشاره به حضور در مناطق حاشیه‌ای شهر‌ها گفت: یکی از دستورات جدی این است که در مناطق محروم حضور داشته باشیم و این در حالی است که بیش از یک هزار منطقه روستایی، حاشیه شهر و محروم شناسایی شده و خادمان رضوی در آن حضور خواهند یافت.

مدیرعامل موسسه جوانان آستان قدس رضوی خاطرنشان کرد: خادمان رضوی در برخی از مناطق محروم که خیلی از مسئولان به دلیل صعب العبور بودن در آن حضور نیافتند نیز مراجعه می‌کنند و در کنار تشرف پرچم اقدام به توزیع کمک‌های معیشتی نیز می‌نمایند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->